Tech Review: Sky3DS Blue

Reacties (8)
 1. Jay zegt:

  is it true that the newest games arnt supported by the sky3ds anymore? also does anyone know if this store is secure to buy from: http://www.mod-chip.com/en/nintendo/3ds/167/sky3ds-flashcard-/-jailbreak-for-nintendo-3ds

  1. Nakata zegt:

   It actually DOES have problems playing the newest games yes… because they got a new anti-piracy which Sky3DS can’t bypass yet.

 2. Jay zegt:

  is it true that the newest games arnt supported by the sky3ds anymore? also does anyone know if this store is secure to buy from: http://www.mod-chip.com/en/nintendo/3ds/167/sky3ds-flashcard-/-jailbreak-for-nintendo-3ds

  1. Jonathan Maes zegt:

   Hey there Jay, Sky3DS has no problems playing the latest games. ^JM

   1. Jack zegt:

    Kunnen jullie misschien een filmpje maken hoe je je eigen private headers maakt om online te kunnen gamen? Ik kan het namelijk nergens op internet vinden.

    HELP

  2. Nakata zegt:

   It actually DOES have problems playing the newest games yes… because they got a new anti-piracy which Sky3DS can’t bypass yet.

 3. Timo zegt:

  Ik had laatst ook een Sky3ds blue button gekocht maar werkt niet in mijn NEW 3DS XL. Ik kreeg elke keer de melding ‘Deze kaart kan niet gebruikt worden’. De roms die ik gebruikte waren gewoon EU. Weten jullie misschien de probleem?

 4. Timo zegt:

  Ik had laatst ook een Sky3ds blue button gekocht maar werkt niet in mijn NEW 3DS XL. Ik kreeg elke keer de melding ‘Deze kaart kan niet gebruikt worden’. De roms die ik gebruikte waren gewoon EU. Weten jullie misschien de probleem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *